Tietoa neurosonicista Tampere

Lempeä tie rentoutukseen

Mitä jänis tekee, kun se on päässyt koiralta karkuun?
-Se jää paikalleen tärisemään, tämä mekanismi rauhoittaa ja palauttaa stressireaktiosta. Neurosonic-hoidot tuottavat saman vaikutuksen.

Neurosonic-hoito lähettää kehoon matalataajuista värähtelyä. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston parasympaattinen puoli aktivoituu värähtelyn seurauksena, ja stressiperäiset oireet kuten hermostuneisuus, ylivilkkaus, ahdistuneisuus ja unihäiriöt helpottavat.

Neurosonic-hoito sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää.

Koti on ympäristönä tuttu ja turvallinen, ja kodin rauhassa pääset käyttämään patjaa sinulle sopivan aikataulun mukaisesti. Patjan päivittäisellä käytöllä saadaan parempi vaikutus hermostoon, kuin yksittäisillä hoitokerroilla.

 1. Neurosonic Mobiilipatja Basic Gen1 – Lue lisää
 2. Neurosonic Mobiilipatja Plus Gen1 – Basic-patja tuplateholla.
 3. Neurosonic Harmonia Gen2 – Lue lisää

Kaikki patjamme ovat saman hintaisia ja kaikissa on käytännössä samat ominaisuudet, joten valittavalla patjalla ei niinkään ole merkitystä. Plus-patjassa ja Harmoniassa on tuplatehot verrattuna Basic-patjaan. Tuplatehoista voit saada enemmän hyötyä, mikäli olet aktiiviliikkuja tai -urheilija. Basic-patja riittää erittäin hyvin, kun haet apua stressiperäisten oireiden lievittämiseen. Harmonia-patja on normaalissa urheilukassissa, joten sen voit noutaa vaikka kävellen, Basic- ja Plus-patja on hyvä noutaa autolla.

 • Akuutti tulehdustila
 • Akuutti veritulppa
 • Aktiivinen syöpä
 • Flunssa ja kuume
 • Raskaus
 • Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
 • Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
 • Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
 • Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta.

Jos Neurosonic-hoito arveluttaa, keskustele asiasta oman lääkärisi kanssa.

aivoihin vaikuttava ja tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus, emme suosittele aktivoivia ohjelmia. Edellä mainituissa tilanteissa suosittelemme, ettei värähtelyä suunnata pään alueelle lainkaan.

Neurosonicin vuokrahinnat

130€ / 1 vk
210€ / 2 vk
280€ / 3 vk
340€ / 4 vk