Palautumislahkeet, palautumishousut

Laadukas ja turvallinen kompressiohoito

Joifulair lymfaboots lahkeiden teho on palautumisen nopeuttamiseen, sekä kehon hyvinvoinnin parantamaiseen. Paineeseen perustuva hierontatyyppinen hoito auttaa rentoutumaan, parantaa liikkuvuutta ja laittaa kuonat liikkeelle. Tämä vilkastuttaa verenkiertoa, nopeuttaa aineenvaihduntaa sekä helpottaa lihasarkuutta ja -väsymystä.

Mihin palautuslahkeet auttavat?
palautushousut tehostavat aineenvaihduntaa ja kiihdyttävät nesteiden ja maitohappojen poistumista lihaksistosta. Palautuslahkeiden hyötyjä ja vaikutusta kehoon on tutkittu laajalti ja niiden on todistettu vähentävän turvotusta, parantavan verenkiertoa, alentavan lihassärkyä sekä nopeuttavan lihasten palautumista muun muassa urheilusuorituksen jälkeen. Housumalli hoitaa jalkojen lisäksi myös lantion seudun, pakaran alueen ja alaselän.

Ilmakammioihin syntyy laitteen avulla paine, joka etenee aaltomaisesti alhaalta ylöspäin vaiheittain.

Kenelle palautuslahkeet sopivat?
Palautusjärjestelmä sopii kaikille, jotka kärsivät erilaisista lihaskivuista ja joiden jalkoja vaivaa turvotus tai huono verenkierto. Lahkeiden teknologia on erityisesti suunnattu urheilijoille, sillä palautushousut nopeuttavat palautumista urheilusuorituksen jälkeen. Mutta sopivat myös tavallisille ei urheilijoille.

Milloin palautumislahkeita ei voida käyttää?
Jos asiakkaalla on mm. sydämen tai verenkierron vajaatoiminta, epäilty tai tunnistettu veritulppa, ruusu tai muu bakteeriperäinen infektio, laskimotulehdus tai -tukos, äkkinäinen ja selittämätön kipu pohkeessa, arterioskleroosi, iskemia tai keuhkoödeema sekä turvonnut, rikkinäinen tai tulehtunut iho. Epäselvissä tapauksissa on konsultoitava lääkäriä ennen käyttöä. Lapsilla samat rajoitteet.

Sopiiko lahkeet raskaana oleville?
Kyllä. Suosittelemme kuitenkin konsultoimaan lääkäriä ennen käyttöä. Kuitenkaan vatsan alueella painetta ei saa
käyttää.

Hinnat
30min 20€
45min 30€
60min 40€
Hieronta + lahkeet 30min 45€
Hieronta + lahkeet 45min 55€
Hieronta + lahkeet 60min 65€

JOYFULAIR LYMFABOOTS